Kasten op maat laten maken in Beveren

Kasten op maat zijn de ideale oplossing om extra opbergruimte te creëren en zo de beschikbare ruimte in huis optimaal te benutten. U kiest zelf de kleur, stijl, afmetingen en het materiaal. Kasten op maat zijn zo altijd perfect thuis in uw interieur en stralen klasse en stijl uit. Voor al uw kasten op maat in Beveren is Cleys Interieur de perfecte partner.

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Kasten op maat zijn een perfect fit in ieder interieur. Bent u op zoek naar kasten voor in de berging om al uw gerief in kwijt te kunnen of een dressing op maat van uw garderobe? Wilt u een ingebouwde kast in de woonkamer of een uniek tv-meubel? Wij maken kasten op maat voor elke ruimte in huis om uw interieur een authentieke en karaktervolle toets te geven. Weet u al wat u wilt of wilt u graag nog wat inspiratie? De specialisten van Cleys Interieur helpen u graag verder. Samen ontwerpen we de meubels van uw dromen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Materialen voor uw kasten op maat

Al onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. Onze leveranciers hebben allemaal een PEFC-keurmerk. Door met hen samen te werken, verlaagt u niet alleen uw impact op ons milieu, maar verzekert u ook een lange levensduur voor uw meubels. Welke materialen zijn er?

Melamine

Dit materiaal wordt voornamelijk aan de binnenkant van kasten gebruikt. Het is verkrijgbaar in veel verschillende texturen, motieven en kleuren.

Laminaat

Laminaat lijkt qua uitzicht erg op melamine. Het materiaal is ook in heel wat kleuren en houtimitaties te verkrijgen, maar is wel veel sterker.

Massief hout

Voor een tijdloze, authentieke en robuuste look is dit onderhoudsvriendelijke materiaal de perfecte match. U hebt bovendien tal van afwerkingsmogelijkheden zoals zandstralen, vernissen, kleuren, beitsen…

Fineerhout

Dit materiaal is erg vergelijkbaar met massief hout, maar valt in een lagere prijscategorie. Fineerhout biedt qua afwerking heel wat mogelijkheden: vernissen, zandstralen, beitsen of kleuren en is vormvast.

Voordelen van kasten op maat

1. Slimme investering op lange termijn

Een kast op maat is er één voor het leven. Er worden immers steevast duurzame materialen gebruikt én u krijgt er de expertise en het maatwerk van de meubelmakers bij. Maatkasten vormen trouwens een mooie meerwaarde voor uw woning. Aangezien u ze meestal laat staan in de woning, zijn ze een extra troef bij de verkoop.

2. Aangepast aan uw interieur

Naast financiële voordelen, biedt een maatkast u ook esthetische voordelen. U kunt de meubels namelijk perfect afstemmen op uw interieur. Hebt u een modern interieur? Dan kiest u een strak afgewerkte kast in het zwart of wit. Hebt u eerder een landelijk interieur? Dan gaat u voor een kast met een rustieke en sfeervolle afwerking.

3. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Een kast op maat wordt 100% op uw wensen en behoeftes afgestemd. U bepaalt de indeling en de afmetingen van de kasten. Wilt u meer lades, of toch eerder meer hangsystemen of legplanken? U kiest! Zelfs de hoogte van de kasten, de lades en de grepen stemmen we op uw voorkeur af. Tip: ga voor maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Zo hoeft u ze aan de bovenkant niet af te stoffen!

4. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Dankzij kasten op maat zijn lastige hoekjes, schuine plafonds en onhandige ruimtes niet meer verloren. Handige bergingskasten op zolder? Een vestiaireruimte onder de trap in de inkom? Een kleerkast onder het schuine dak in de slaapkamer? Met meubilair op maat kan alles!

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Beveren

Cleys Interieur is een team van ervaren meubelontwerpers en -makers. U deelt uw wensen, behoeftes en gewoontes met ons en daar gaan wij mee aan de slag. Dankzij onze vakkennis, nauwkeurigheid en meer dan 30 jaar ervaring maken we een gepersonaliseerd ontwerp op maat dat we tot in de puntjes uitwerken. U kunt absoluut gerust zijn, want kwaliteit en een goede service zijn bij ons zekerheden.

Maar hoe gaan we concreet aan de slag?

Wel, we komen eerst bij u langs om de ruimte, waar u een kast op maat wilt, te bekijken. We meten meteen alles op en maken vervolgens een ontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijk visueel beeld van hoe het meubel eruit zal zien. Keurt u het ontwerp goed? Dan bestellen wij alle materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we alles. We bouwen uw kast van nul op in ons atelier. We werken niet met standaardkasten die hier klaarstaan. Alles wordt naar uw wensen ontworpen en gemaakt. Is de kast klaar? Dan plaatsen we ze bij u thuis.

Wilt u uw droomkast laten ontwerpen en maken bij Cleys Interieur?

Neem dan contact met ons op.