Kasten op maat laten maken in Hamme

Wilt u extra opbergruimte in huis creëren, dan zijn kasten op maten de perfecte oplossing. Aangezien u zelf de stijl, kleur, afmetingen materialen kiest, sluiten uw nieuwe meubels perfect aan bij de look en feel van uw interieur. Ze zorgen er bovendien voor dat er geen ruimte verloren gaat en uw woning klasse en stijl uitstraalt. Dé partner om kasten op maat te laten maken in Hamme? Dat is ongetwijfeld Cleys Interieur.

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Uw woning krijgt een karaktervolle en authentieke toets dankzij kasten op maat. Ze zijn dus een uitstekend idee voor elk interieur. Of u nu een ingebouwde kast of een uniek tv-haardmeubel in de woonkamer wilt, handige kasten in de berging of een dressing op maat van uw garderobe, bij Cleys Interieur zit u sowieso goed. We maken kasten op maat voor elke ruimte in huis. Weet u al precies waar u naar op zoek bent? Of kunt u nog wat inspiratie gebruiken? Onze experten helpen u graag verder. Samen ontwerpen we de kasten van uw dromen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Voordelen van kasten op maat

1. Aangepast aan uw interieur

De kleuren en stijl van uw kasten op maat kunt u volledig afstemmen op uw interieur. De maatkasten bieden dus heel wat esthetische voordelen tegenover standaardkasten. Bij een modern interieur, gaat u best voor strak afgewerkte kasten in het wit of zwart. Bij een landelijk interieur passen kasten met een rustieke en sfeervolle afwerking dan weer mooier.

2. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Kasten op maat zijn erg gebruiksvriendelijk. U kiest immers zelf de indeling en de afmeting van de kast. U beslist ook over het aantal lades, legplanten en hangsystemen. We stemmen het ontwerp van uw kast 100% af op uw behoeftes en wensen. Tip: ga voor maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Dat bespaart u heel wat afstofwerk en is dus veel onderhoudsvriendelijker.

3. Slimme investering op lange termijn

Een maatkast is er een voor het leven. Dat komt niet alleen door het gebruik van duurzame materialen, maar ook door het maatwerk en de expertise van een professionele meubelmaker zoals Cleys Interieur. Omdat u kasten op maat meestal niet meeneemt als u verhuist, vormen ze bovendien een aantrekkelijke meerwaarde bij verkoop.

4. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Maatkasten zorgen ervoor dat u alle beschikbare ruimte in huis optimaal kan benutten. Schuine plafonds, lastige hoekjes of onhandige ruimtes vormen zo geen uitdaging meer. Een vestiaire onder de trap in de hal? Handige opbergkasten of een dressing onder het schuine dak op zolder? Noem het maar en het kan!

Materialen voor uw kasten op maat

Alle materialen waarmee we werken worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. Bij Cleys Interieur werken we exclusief met leveranciers die een PEFC-keurmerk hebben. Op die manier garanderen we u van een beperkte impact op het milieu en van de lange levensduur van uw nieuwe meubels. Benieuwd met welke materialen we uw kasten op maat kunnen bouwen?

Massief hout

Deze onderhoudsvriendelijke houtsoort is ideaal wanneer u gaat voor een robuuste, tijdloze en authentieke look. Er zijn uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor zandstralen, beitsen, kleuren, vernissen…

Fineerhout

Fineerhout is vormvast en lijkt hard op massief hout. Het grootste verschil is de prijscategorie. Deze houtsoort is heel wat goedkoper dan massief hout. Qua afwerking biedt ze eveneens veel mogelijkheden. Denk aan vernissen, beitsen, kleuren of zandstralen.

Melamine

Melamine wordt meestal aan de binnenkant van kasten gebruikt. U vindt het in tal van texturen, kleuren en motieven.

Laminaat

Dit materiaal lijkt qua uitzicht erg op melamine, maar is veel sterker. Het is verkrijgbaar in veel kleuren en houtimitaties.

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Hamme

Bij Cleys Interieur werken uitsluitend ervaren meubelontwerpers en -makers. Wanneer we op de hoogte zijn van uw wensen, behoeftes en gewoontes, gaan wij voor u aan de slag. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring, precisie en uitmuntende vakkennis bezorgen we u een ontwerp dat 100% aansluit bij wat u zoekt. U kunt trouwens op twee oren slapen, want een goede service en kwalitatieve producten zijn eigen aan ons bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

We komen bij u langs om de ruimte, waar u de kast op maat wilt zetten, te checken. We doen de nodige opmetingen en bezorgen u nadien een ontwerp in 3D. Dat ontwerp geeft u een overzichtelijk beeld van hoe uw maatkast eruit zal zien. Is dat voor u in orde? Dan bestellen we de materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we. Wist u dat er geen enkele standaardkast klaarstaat in ons atelier? Voor elke kast beginnen we vanaf nul, want ontwerpen en bouwen doen we volledig naar uw wens. Is uw maatkast klaar? Dan komen we ze bij u thuis leveren.

Wilt u beroep doen op Cleys Interieur voor uw kasten op maat?

Neem dan contact met ons op.