Kasten op maat laten maken in Sint-Niklaas

Dé perfecte oplossing om extra opbergruimte in huis te creëren? Kasten op maat! U kiest zelf het materiaal, de stijl, kleur en afmetingen, zodat de ruimte in huis optimaal benut wordt. Ze passen perfect bij de look en feel van uw interieur en stralen stijl en klasse uit. Cleys Interieur is de perfecte partner voor al uw kasten op maat in Sint-Niklaas.

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Kasten op maat passen perfect in ieder interieur en geven bovendien een karaktervolle en authentieke toets. Bent u op zoek naar een uniek tv-meubel of ingebouwde kast in de woonkamer? Wilt u handige kasten voor in de berging om al uw gerief in te stockeren? Of een dressing om maat van uw klerencollectie? Waar u ook naar op zoek bent, wij maken kasten op maat voor elke ruimte in huis. Of u nu exact weet wat u wilt of u nog wat inspiratie kunt gebruiken, de specialisten van Cleys Interieur helpen u met plezier verder. Samen ontwerpen we uw droommeubels. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Voordelen van kasten op maat

1. Aangepast aan uw interieur

Een maatkast biedt u heel wat esthetische voordelen. U kunt de meubels immers perfect afstemmen op de stijl en de kleuren van uw interieur. Hebt u een landelijk interieur? Kies dan voor een kast met rustieke en sfeervolle afwerking. Hebt u eerder een modern interieur? Dan zijn strak afgewerkte kasten in het zwart of wit een goed idee.

2. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Dankzij kasten op maat gaat er in huis geen ruimte verloren. Lastige hoekjes, schuine plafonds en onhandige ruimtes zijn zo geen probleem meer. Handige bergingskasten onder het schuine dak op zolder? Een vestiaireruimte onder de trap in de hal? Of een kleerkast op maat van uw slaapkamer? Alles kan!

3. Slimme investering op lange termijn

Een kast op maat is er voor het leven. We gebruiken namelijk steeds duurzame materialen en hebben de expertise en het maatwerk van een professionele meubelmaker. Zo vormen uw maatkasten een mooie meerwaarde voor uw woning en een extra troef bij verkoop.

4. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

U kunt uw kast op maat volledig afstemmen op uw wensen en behoeftes. U bepaalt de afmetingen en de indelingen. Of u nu meer lades wilt, meer hangsystemen of legplanken, u kiest het 100% zelf. Ook de grepen, lades en kastruimte stemmen we op uw voorkeur af. Tip: kies maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Zo hoeft u ze bovenaan nooit af te stoffen!

Materialen voor uw kasten op maat

Bij Cleys Interieur selecteren we al onze materialen zorgvuldig op basis van milieuvriendelijkheid en eigenschappen. Al onze leveranciers hebben een PEFC-keurmerk. Dankzij die samenwerking vermindert niet enkel uw impact op het milieu, maar verzekert u ook een lange levensduur voor uw meubels. Uit welke materialen kunt u kiezen?

Massief hout

Dit onderhoudsvriendelijk materiaal is perfect als u een tijdloze, authentieke en robuuste look wilt creëren. U hebt verschillende afwerkingsmogelijkheden: zandstralen, kleuren, vernissen, beitsen…

Melamine

Melamine wordt meestal aan de binnenkant van kasten gebruikt. U vindt het in tal van texturen, kleuren en motieven.

Laminaat

Dit materiaal lijkt qua uitzicht op melamine, maar is veel sterker. Laminaat is in veel kleuren en houtimitaties verkrijgbaar.

Fineerhout

Deze vormvaste houtsoort is vergelijkbaar met massief hout, maar hoort tot een lagere prijscategorie. Het materiaal biedt qua afwerking bovendien veel mogelijkheden, zoals beitsen, kleuren, zandstralen of vernissen.

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Sint-Niklaas

Het team van Cleys Interieur bestaat uitsluitend uit ervaren meubelontwerpers en -makers. Wanneer u uw wensen, gewoontes en behoeftes met ons deelt, gaan wij er voor u mee aan de slag. Dankzij onze nauwkeurigheid, meer dan 30 jaar ervaring en uitstekende vakkennis maken we een tot in de puntjes uitgewerkt ontwerp op maat. U kunt bij ons bovendien gerust zijn, want kwaliteit en een goede service zijn onze waarden. En die dragen we hoog in het vaandel.

Hoe gaan we concreet voor u aan de slag?

Eerst komen we bij u langs om de ruimte, waar u een maatkast wilt, te bekijken. We doen de nodige opmetingen en maken daarop een ontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijk visueel beeld van hoe uw maatkast eruit zal zien. Keurt u het ontwerp goed? Dan bestellen we alle materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we. We werken niet met standaardkasten die klaarstaan in ons atelier, maar bouwen elke kast van nul op. Alles wordt naar uw wens ontworpen en gemaakt. Is het meubel klaar? Dan plaatsen we het bij u thuis.

Wilt u uw kasten op maat laten ontwerpen en maken bij Cleys Interieur?

Neem dan contact met ons op.