Kasten op maat laten maken in Sint-Gillis-Waas

Kasten op maat: dé oplossing om extra opbergruimte in huis te creëren. U bepaalt zelf de stijl, kleur, afmetingen en het materiaal, zodat uw nieuwe meubels perfect bij de look en feel van uw interieur passen. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut en straalt stijl en klasse uit. De partner voor uw kasten op maat in Sint-Gillis-Waas? Dat is sowieso Cleys Interieur.

Voordelen van kasten op maat

1. Slimme investering op lange termijn

Een kast op maat is er eentje voor het leven. Dat komt door de duurzame materialen en de expertise en het maatwerk van een professionele meubelmaker zoals Cleys Interieur. Uw maatkasten vormen dus een aantrekkelijke meerwaarde wanneer u uw woning later verkoopt.

2. Aangepast aan uw interieur

Aangezien u uw meubels op maat volledig afstemt op de kleuren en de stijl van uw interieur, bieden ze veel esthetische voordelen tegenover standaardkasten. Bij een modern interieur, kiest u voor strak afgewerkte kasten in het wit of zwart. Bij een landelijk interieur passen kasten met een rustieke en sfeervolle afwerking dan weer beter.

3. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

U bepaalt zelf de indeling en de afmeting van uw maatkast. Of u nu meer lades, meer hangsystemen of meer legplanken wilt, we stemmen de kast af op uw behoeftes en wensen. Ook de hoogte en de vorm van de grepen en lades stemmen we op uw voorkeur af. Tip: ga voor maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Dan hebt u minder afstofwerk!

4. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Dankzij maatkasten gaat er geen ruimte verloren. Onhandige ruimtes, lastige hoekjes en schuine plafonds vormen zo geen probleem meer. Een vestiaire onder de trap in de hal? Handige opbergkasten of een dressing onder het schuine dak op zolder? Alles kan!

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Kasten op maat zijn een goed idee voor elk interieur. Ze geven immers een authentieke en karaktervolle toets. Wilt u een ingebouwde kast of een uniek tv-meubel in de woonkamer? Bent u op zoek naar handige kasten voor in de berging? Of een dressing om maat van uw garderobe? Dan bent u bij Cleys Interieur aan het juiste adres. Wij maken kasten op maat voor elke ruimte in uw huis. Of u nu nog wat inspiratie kunt gebruiken of al precies weet waar u naar op zoek bent, ons team helpt u met plezier verder. Samen ontwerpen we uw droomkasten. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Materialen voor uw kasten op maat

Voor uw kasten op maat selecteren we al onze materialen nauwkeurig op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. We werken uitsluitend samen met leveranciers die een PEFC-keurmerk hebben. Zo verminderen we niet alleen onze impact op het milieu, maar verzekeren we ook de lange levensduur van uw meubels. Uit welke materialen kunt u kiezen voor uw kasten op maat?

Massief hout

Deze onderhoudsvriendelijke houtsoort is perfect wanneer u een robuuste, tijdloze en authentieke uitstraling wilt creëren. Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden: zandstralen, beitsen, kleuren, vernissen…

Fineerhout

Dit vormvast materiaal lijkt erg op massief hout, maar behoort tot een lagere prijscategorie. Deze houtsoort biedt qua afwerking bovendien heel wat mogelijkheden. Denk aan vernissen, beitsen, kleuren of zandstralen.

Melamine

Dit materiaal wordt meestal aan de binnenkant van kasten gebruikt. Het bestaat in tal van kleuren, texturen en motieven.

Laminaat

Laminaat lijkt qua uitzicht erg op melamine, maar is veel sterker. U kunt het in veel kleuren en houtimitaties verkrijgen.

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Sint-Gillis-Waas

Het team van Cleys Interieur bestaat uit ervaren meubelontwerpers en -makers. Deel uw wensen, behoeftes en gewoontes met ons en wij gaan voor u aan de slag. Dankzij onze precisie, uitstekende vakkennis en meer dan 30 jaar ervaring, maken we een ontwerp op maat dat tot in de puntjes is uitgewerkt. U kunt trouwens gerust zijn, want een goede service en kwalitatieve producten zijn onze voornaamste bedrijfswaarden. En die dragen we steevast hoog in het vaandel.

Hoe gaan we voor u aan de slag?

Wel, eerst komen we bij u langs om de ruimte, waar u de maatkast wilt zetten, te bekijken. We doen er meteen de nodige opmetingen en bezorgen u nadien een ontwerp in 3D. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van hoe uw maatkast eruit zal zien. Vindt u het ontwerp goed? Dan bestellen we de materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we. We werken nooit met standaardkasten die klaarstaan in ons atelier. We bouwen elke kast van nul op, we ontwerpen en bouwen naar uw wens. Is het meubel klaar? Dan komen we het bij u thuis plaatsen.

Wilt u samenwerken met Cleys Interieur voor uw kasten op maat?

Neem dan contact met ons op.