Kasten op maat laten maken in Stekene

Opbergruimte hebt u nooit genoeg. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zijn kasten op maat de ideale oplossing om extra opbergruimte in huis te creëren. U kiest het materiaal, de kleur, afmetingen en stijl. Zo passen uw kasten op maat perfect in uw interieur en stralen ze klasse en stijl uit. Cleys Interieur is de perfecte partner om al uw kasten op maat te laten maken in Stekene.

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Kasten op maat passen bij ieder interieur. Wilt u een ingebouwde kast in uw bureau of een uniek tv-meubel in de woonkamer? Bent u op zoek naar een dressing op maat van uw garderobe of kasten voor in de berging om al uw gerief in te stockeren? Bij Cleys Interieur maken we kasten op maat voor iedere ruimte in huis. Uw interieur krijgt zo meer authenticiteit en karakter. Hebt u al een idee in uw hoofd of wilt u graag inspiratie? Onze specialisten helpen u met plezier verder. Samen creëren we de meubels van uw dromen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Voordelen van kasten op maat

1. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Dankzij kasten op maat zijn lastige hoekjes, schuine plafonds en onhandige ruimtes niet langer een probleem. Een vestiaireruimte onder de trap in de inkomhal? Een kleerkast onder het schuine dak in de slaapkamer? Of bergingskasten op zolder? Met meubilair op maat kan het allemaal.

2. Aangepast aan uw interieur

Maatwerk biedt u tal van esthetische voordelen. U kunt de meubels afstemmen op de kenmerken van uw interieur. Hebt u een landelijk interieur? Dan kiest u voor een kast met een rustieke en sfeervolle afwerking. Hebt u een modern interieur? Dan gaat u beter voor een strak afgewerkte kast in het wit of zwart.

3. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

We stemmen al onze kasten op maat 100% af op uw wensen en behoeftes. U kiest de indeling van de kasten. Wilt u meer lades? Of toch eerder meer legplanken en hangsystemen? Ook de afmetingen kunt u personaliseren. U beslist over de hoogte van de kasten, de lades en de grepen. Tip: ga voor kasten die van de vloer tot het plafond reiken. Zo kan er zich bovenop de kast geen stof verzamelen.

4. Slimme investering op lange termijn

Een kast op maat gaat langer mee dan een standaardkast. U hebt enerzijds de expertise en het maatwerk van de meubelmakers. Anderzijds worden er steevast duurzame materialen gebruikt. Met een kast op maat zit u dus levenslang goed. Maatkasten zijn trouwens een mooie meerwaarde voor uw woning. Ze vormen een extra troef bij de verkoop, aangezien u ze meestal laat staan in de woning.

Materialen voor uw kasten op maat

Voor het materiaal van uw kast op maat, maken wij een zorgvuldige selectie op basis van de eigenschappen en milieuvriendelijkheid. Al onze leveranciers hebben een PEFC-keurmerk. Dat verlaagt niet alleen uw impact op het milieu, maar zorgt ook voor een lange levensduur voor uw meubels. Welke materialen zijn er zo?

Massief hout

Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en zorgt voor een tijdloze, robuuste en authentieke look. Er zijn heel wat afwerkingen mogelijk: zandstralen, vernissen, beitsen, kleuren…

Fineerhout

Qua uitzicht is dit materiaal vergelijkbaar met massief hout, maar qua prijs is het veel goedkoper. Fineerhout is vormvast en heeft tal van afwerkingsmogelijkheden zoals zandstralen, vernissen, beitsen of kleuren.

Melamine

Dit materiaal is verkrijgbaar in veel kleuren, texturen en motieven. Het wordt voornamelijk voor de binnenkant van kasten gebruikt.

Laminaat

Qua uitzicht is laminaat vergelijkbaar met melamine. Het materiaal is echter veel sterker. Bovendien is het ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtimitaties.

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Stekene

Bij Cleys Interieur komt u terecht bij ervaren meubelontwerpers en -makers. U vertelt wat uw wensen, gewoontes en behoeftes zijn. Dankzij onze vakkennis, meer dan 30 jaar ervaring en nauwkeurigheid gaan wij er mee aan de slag en maken we een gepersonaliseerd ontwerp op maat. Dat werken we tot in de puntjes uit, eens u er 100% akkoord mee bent. U kunt op uw twee oren slapen, want kwaliteit en een goede service zijn bij ons verzekerd.

Hoe gaan wij te werk?

We komen bij u langs om de ruimte, waar u een kast op maat wilt, te bekijken. We doen meteen de nodige opmetingen en maken vervolgens een ontwerp in 3D. Zo heb jij een duidelijk visueel beeld van hoe het eruit zal zien. Is het ontwerp goedgekeurd? Dan bestellen wij de nodige materialen, maken technische tekeningen en programmeren. We produceren uw kast op maat in ons atelier in Stekene en plaatsen ze vervolgens bij jou thuis. We beginnen dus kortom altijd vanaf nul. We hebben geen standaardkasten die klaarstaan in ons atelier. Alles wordt naar uw wensen ontworpen en gemaakt.

Wilt u een kast op maat laten maken bij Cleys Interieur?

Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we uw wensen en ontwerpen we uw droomkasten.