Kasten op maat laten maken in Temse

Wilt u extra bergruimte in huis te creëren? Dan zijn kasten op maat dé oplossing. U beslist zelf welke kleur, stijl, materialen en afmetingen u wilt, zodat uw nieuwe meubels perfect aansluiten bij de look en feel van uw interieur. Dankzij maatkasten wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en straalt de ruimte klasse en stijl uit. Cleys Interieur is dé partner voor uw kasten op maat in Temse.

Materialen voor uw kasten op maat

Wij selecteren alle materialen voor uw kasten op maat nauwkeurig op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. We werken exclusief samen met leveranciers die een PEFC-keurmerk hebben. Zo verzekeren we u van een beperkte impact op het milieu en van meubels met een lange levensduur. Benieuwd welke materialen er zoal zijn voor uw kasten op maat?

Melamine

Melamine wordt meestal aan de binnenkant van kasten gebruikt. U vindt het in tal van texturen, kleuren en motieven.

Laminaat

Dit materiaal lijkt qua uitzicht erg op melamine, maar is veel sterker. Het is verkrijgbaar in veel kleuren en houtimitaties.

Massief hout

Deze onderhoudsvriendelijke houtsoort is ideaal wanneer u gaat voor een robuuste, tijdloze en authentieke look. Er zijn uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor zandstralen, beitsen, kleuren, vernissen…

Fineerhout

Fineerhout is vormvast en lijkt hard op massief hout. Het grootste verschil is de prijscategorie. Deze houtsoort is heel wat goedkoper dan massief hout. Qua afwerking biedt ze eveneens veel mogelijkheden. Denk aan vernissen, beitsen, kleuren of zandstralen.

Voordelen van kasten op maat

1. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Omdat u zelf de indeling en afmeting van uw kast op maat bepaalt, is ze erg gebruiksvriendelijk. U kiest hoeveel lades, hangsystemen en legplanken u wilt. We stemmen uw kast 100% af op uw behoeftes en wensen. Tip: ga voor maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Dat bespaart u heel wat afstofwerk.

2. Slimme investering op lange termijn

Een kast op maat is voor het leven. Dat komt door het gebruik van duurzame materialen, maar ook door de expertise en het maatwerk van de professionele meubelmaker. Wanneer u uw woning later verkoopt, vormen de kasten dus een aantrekkelijke meerwaarde!

3. Aangepast aan uw interieur

U stemt de kleuren en stijl van uw kasten op maat af op uw interieur. Ze bieden dus veel esthetische voordelen tegenover standaardkasten. Bij een landelijk interieur passen kasten met een rustieke en sfeervolle afwerking mooi. Bij een modern interieur, kiest u dan weer beter voor strak afgewerkte kasten in het wit of zwart.

4. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Met uw nieuwe maatkasten wordt alle ruimte in huis optimaal benut. Schuine plafonds, lastige hoekjes of onhandige ruimtes vormen zo geen probleem meer. Handige opbergkasten of een dressing onder het schuine dak op zolder? Een vestiaire onder de trap in de hal? Noem het maar en het kan!

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Kasten op maat geven een authentieke en karaktervolle toets aan uw woning en zijn dus een goed idee voor elk interieur. Of u nu een ingebouwde kast of een uniek tv-meubel in de woonkamer wilt, handige kasten in de berging of een dressing op maat van uw garderobe, bij Cleys Interieur bent u sowieso aan het juiste adres. Ons bedrijf maakt kasten op maat voor elke kamer in uw huis. Kunt u nog wat inspiratie gebruiken? Of weet u precies waar u naar op zoek bent? Ons team helpt u graag verder. Samen maken we de kasten van uw dromen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Temse

Cleys Interieur heeft ervaren meubelontwerpers en -makers in huis. Deel uw gewoontes, behoeftes en wensen met ons en wij gaan voor u aan het werk. Dankzij onze uitstekende vakkennis, precisie en meer dan 30 jaar ervaring, maken we een ontwerp dat volledig aansluit bij waar u naar op zoek was. U kunt trouwens op twee oren slapen, want een goede service en kwalitatieve producten zijn onze voornaamste waarden. En die zijn erg belangrijk voor ons.

Hoe gaan we nu voor u aan de slag?

Wel, we komen eerst bij u langs om de ruimte, waar u de maatkast wilt plaatsen, te bekijken. We voeren er meteen de nodige opmetingen uit en bezorgen u achteraf een ontwerp in 3D. Dat ontwerp geeft u een duidelijk beeld van hoe uw maatkast eruit zal zien. Vindt u het goed? Dan bestellen we de nodige materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we. Er staan geen standaardkasten klaar in ons atelier. Voor elke nieuwe kast beginnen we van nul. We ontwerpen en bouwen 100% naar uw wens. Is het meubel klaar? Dan plaatsen we het op de juiste plek bij u thuis.

Wilt u in zee gaan met Cleys Interieur voor uw kasten op maat?

Neem dan contact met ons op.