Kasten op maat laten maken in Waasmunster

Om extra opbergruimte in huis te creëren, zijn kasten op maat dé oplossing. U beslist zelf welke materialen, afmetingen, stijl en kleuren u wilt, zodat uw nieuwe meubels op maat perfect aansluiten bij de look en feel van uw interieur. Dankzij maatkasten straalt elke kamer in huis klasse en stijl uit en gaat er geen ruimte verloren. Dé partner om kasten op maat te laten maken in Waasmunster? Dat is Cleys Interieur.

Kasten op maat: de ideale invulling van uw interieur

Uw woning krijgt een authentieke en karaktervolle toets dankzij kasten op maat. Ze zijn dus een uitstekend idee voor elk interieur. Of u nu een uniek tv-haardmeubel of een ingebouwde kast in de woonkamer wilt, een dressing op maat van uw garderobe of handige kasten in de berging, bij Cleys Interieur zit u sowieso goed. We maken kasten op maat voor elke ruimte in huis. Weet u al precies waar u naar op zoek bent? Of kunt u nog wat inspiratie gebruiken? Onze experten helpen u graag verder. Samen ontwerpen we de kasten van uw dromen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Materialen voor uw kasten op maat

Alle materialen waarmee we werken worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun eigenschappen en milieuvriendelijkheid. Bij Cleys Interieur werken we exclusief met leveranciers die een PEFC-keurmerk hebben. Op die manier garanderen we u van een beperkte impact op het milieu en van de lange levensduur van uw nieuwe meubels. Benieuwd met welke materialen we uw kasten op maat kunnen bouwen?

Massief hout

Deze onderhoudsvriendelijke houtsoort is ideaal wanneer u gaat voor een robuuste, tijdloze en authentieke look. Er zijn uiteenlopende afwerkingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor zandstralen, beitsen, kleuren, vernissen…

Fineerhout

Fineerhout is vormvast en lijkt hard op massief hout. Het grootste verschil is de prijscategorie. Deze houtsoort is heel wat goedkoper dan massief hout. Qua afwerking biedt ze eveneens veel mogelijkheden. Denk aan vernissen, beitsen, kleuren of zandstralen.

Melamine

Melamine wordt meestal aan de binnenkant van kasten gebruikt. U vindt het in tal van texturen, kleuren en motieven.

Laminaat

Dit materiaal lijkt qua uitzicht erg op melamine, maar is veel sterker. Het is verkrijgbaar in veel kleuren en houtimitaties.

Voordelen van kasten op maat

1. Aangepast aan uw interieur

De kleuren en stijl van uw kasten op maat kunt u volledig afstemmen op uw interieur. De maatkasten bieden dus heel wat esthetische voordelen tegenover standaardkasten. Bij een modern interieur, gaat u best voor strak afgewerkte kasten in het wit of zwart. Bij een landelijk interieur passen kasten met een rustieke en sfeervolle afwerking dan weer mooier.

2. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Kasten op maat zijn erg gebruiksvriendelijk. U kiest immers zelf de indeling en de afmeting van de kast. U beslist ook over het aantal lades, legplanten en hangsystemen. We stemmen het ontwerp van uw kast 100% af op uw behoeftes en wensen. Tip: ga voor maatkasten die van de vloer tot het plafond reiken. Dat bespaart u heel wat afstofwerk en is dus veel onderhoudsvriendelijker.

3. Slimme investering op lange termijn

Een maatkast is er een voor het leven. Dat komt niet alleen door het gebruik van duurzame materialen, maar ook door het maatwerk en de expertise van een professionele meubelmaker zoals Cleys Interieur. Omdat u kasten op maat meestal niet meeneemt als u verhuist, vormen ze bovendien een aantrekkelijke meerwaarde bij verkoop.

4. Alle beschikbare ruimte wordt benut

Maatkasten zorgen ervoor dat u alle beschikbare ruimte in huis optimaal kan benutten. Schuine plafonds, lastige hoekjes of onhandige ruimtes vormen zo geen uitdaging meer. Een vestiaire onder de trap in de hal? Handige opbergkasten of een dressing onder het schuine dak op zolder? Noem het maar en het kan!

Cleys Interieur: specialist in kasten op maat in Waasmunster

Cleys Interieur heeft ervaren meubelontwerpers en -makers in huis. Wanneer u uw wensen, gewoontes en behoeftes met ons deelt, gaan wij voor aan het werk. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring, uitstekende vakkennis en precisie, bezorgen we een ontwerp dat volledig aansluit bij waar u naar op zoek bent. U kunt trouwens op twee oren slapen, want een goede service en kwalitatieve producten dragen wij hoog in het vaandel.

Hoe gaan we te werk?

Eerst komen we bij u langs om de ruimte, waar u de kast op maat wilt plaatsen, te checken. We doen de nodige opmetingen en bezorgen u achteraf een ontwerp in 3D. Dat ontwerp geeft u een nauwkeurig beeld van hoe uw maatkast eruit zal zien. Is dat voor u in orde? Dan bestellen we de materialen, maken we technische tekeningen en programmeren we. Er staat geen enkele standaardkast klaar in ons atelier. Voor elke nieuwe kast beginnen we vanaf nul. Ontwerpen en bouwen doen we volledig naar uw wens. Is uw maatkast klaar? Dan plaatsen we ze op de juiste plek bij u thuis.

Wilt u in zee gaan met Cleys Interieur voor uw kasten op maat?

Neem dan contact met ons op.